Winlijnen

Winlijnen op 7 schermen

Benieuwd naar de verschillende winlijnen op de Merry Fruits gokkast? Je zorgt er met de maximaal 20 winlijnen voor dat je de kans op winst flink op kunt laten lopen. Uiteraard betaal je daar een hogere inzet per ronde voor, maar je voorkomt in ieder geval dat je winsten misloopt. Wil je zelf nagaan hoe een groter aantal winlijnen van invloed is op je kans op winst? Dan kun je een freeplay spel starten en de 20 winlijnen op de Merry Fruits gokkast activeren, zodat je zonder risico kunt inschatten wat dit oplevert.20 winlijnen op de Merry Fruits gokkast

Wil je met het maximale aantal winlijnen op de Merry Fruits gokkast spelen? Er zijn er in totaal 20 beschikbaar, een behoorlijk aantal wanneer je dat vergelijkt met de traditionele fruitautomaten die doorgaans slechts 1 winlijn hadden. Dit betekent dat je iedere draai 20x de mogelijkheid hebt om een mooie prijs in de wacht te slepen. Het is niet langer nodig om de verschillende winnende symbolen netjes horizontaal naast elkaar te verzamelen op de middelste laan, er zijn veel meer mogelijkheden om te winnen bijgekomen.

Je kunt de winlijnen op de Merry Fruits gokkast bekijken door op de vlag voor de taal te klikken. Er opent zich dan een nieuw menu, waarin je op de helpfunctie kunt klikken. Je komt dan in een scherm met de paytable, op het tweede tabblad vind je de verschillende winlijnen. Hier geeft Amatic je inzicht in de winlijnen op de Merry Fruits, zodat je goed weet hoe je ervoor zorgt dat je een mooi bedrag kunt winnen. Maak gebruik van de 20 winlijnen, zodat je op 20 verschillende manieren voor een winnende combinatie kunt zorgen die je een mooi bedrag oplevert.

Meer winlijnen selecteren

Twijfel je over het aantal winlijnen dat je zal activeren? Wij zetten de voor- en nadelen van meer winlijnen graag voor je op een rij, zodat je daar een idee van krijgt. Op het moment dat je 20 winlijnen activeert zorg je er op de Merry Fruits gokkast bijvoorbeeld voor dat je met de hoogst mogelijke inleg speelt. Dit betekent dat je relatief veel risico neemt en je met een kleinere storting niet zo lang kunt spelen. Indien het geluk niet aan je zijde is kan het zijn dat je met 20 winlijnen wat sneller door je tegoed heen bent.

Hier staat aan de andere kant tegenover dat je de kans op winst met 20 winlijnen op de Merry Fruits zo groot mogelijk kunt maken. Je maakt iedere ronde 20x kans om te winnen, waardoor de kans groot is dat je haast iedere ronde een winst bij kunt schrijven. De kans is wat dat betreft klein dat het geluk niet met je zal zijn. Je kunt dit zelf uitproberen door een freeplay spel te starten en na te gaan hoe vaak je een mooi bedrag wint op het moment dat je alle 20 de winlijnen op de Merry Fruits gebruikt.

Voorkom gemiste kansen op winst

Houd er tenslotte rekening mee dat je voorkomt dat je een kans op winst mist, door gebruik te maken van alle 20 winlijnen. Stel dat je niet alle winlijnen zou activeren, dan bestaat de kans dat er op winlijn 20 een winnende combinatie ontstaat, waar jij helaas geen gebruik van kunt maken. In plaats daarvan speel je bijvoorbeeld op 10 winlijnen en kun je 2x langer spelen. Je had in plaats daarvan ook 2x sneller kunnen spelen door alle 20 winlijnen te activeren. In dat geval had je de prijs op winlijn 20 wel in ontvangst kunnen nemen.

Het verdient wat dat betreft de voorkeur om gebruik te maken van de 20 winlijnen op de Merry Fruits gokkast. Je zorgt er daarmee voor dat alle prijzen die er vallen in ieder geval daadwerkelijk bij je tegoed terecht komen. Zoals gezegd kun je het spel gewoon eens uitproberen met behulp van freeplay, zodat je zelf een goede keuze kunt maken voor het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen. Daarnaast kun je de Merry Fruits gokkast op die manier goed leren kennen, zodat je met een maximale ervaring om echt geld kunt spelen en je de kans op winst zo groot mogelijk maakt.