Merry Fruits Symbolen

De symbolen scatter en wild
Benieuwd naar de Merry Fruits symbolen die je een mooie prijs op kunnen leveren? Het is verstandig om na te gaan welke symbolen je het meest op zullen leveren, zodat je daar rekening mee kunt houden tijdens het spel dat je speelt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de scatters verzamelt, of maak gebruik van de wild symbolen om vervolgens via bijvoorbeeld de watermeloenen tot een mooi bedrag te komen. De Merry Fruits symbolen zijn op een leuke manier vormgegeven, waardoor het al direct een feest is om dit spel te spelen.Heerlijk fruit voor mooie prijzen

Je speelt de Merry Fruits met een aantal symbolen in de vorm van heerlijk fris fruit. Het is wat dat betreft niet vreemd dat veel spelers dit spel graag spelen, zelfs wanneer ze er niet geregeld in slagen om hier een mooi bedrag mee te winnen. In plaats daarvan zijn ze vooral te spreken over de eenvoudig van het spel, in combinatie met de mooie vormgeving van het geheel.

Wil je op de Merry Fruits op zoek gaan naar de symbolen die je het meest opleveren. We komen later terug op de scatters en wilds, voor nu richten we ons even op de reguliere symbolen die je mooie bedragen op kunnen leveren. Maak bijvoorbeeld gebruik van de watermeloenen, of andere gekleurde symbolen met vrolijke gezichtjes. Zoals je in de paytable van de Merry Fruits gokkast kunt zien heb je de symbolen minimaal 3x nodig, om een winst bij te kunnen schrijven. Uiteraard kun je de bedragen die je wint proberen te verdubbelen door gebruik te maken van GAMBLE, de optie in het basisspel. Indien je de symbolen 5x op een actieve winlijn weet te spelen levert dat je standaard het hoogste bedrag op.

Winlijnen op de Merry Fruits

Bekijk je de paytable vanuit het helpmenu op de Merry Fruits gokkast, dat je kunt bereken door linksboven op de vlag voor de taal te klikken? Dan kun je vanuit het overzicht van de verschillende Merry Fruits symbolen heel eenvoudig doorklikken naar de winlijnen die er beschikbaar zijn. Zorg er daarmee voor dat je goed weet hoe deze lopen, waardoor je na kunt gaan waar de winnende symbolen dienen te verschijnen. Uiteraard kun je die informatie ook oproepen vanuit het basisspel door op de winlijnen te gaan staan of te klikken. Je ziet dat de winlijnen zowel horizontaal als kriskras over de rollen lopen.

Des te meer winlijnen je selecteert, des te groter de kans is dat de Merry Fruits symbolen er uiteindelijk op zullen verschijnen. Kies je voor 20 actieve winlijnen op de gokkast? Dan heb je als het ware 20x de kans om een mooi bedrag te verdienen. Je speelt op een groot aantal winlijnen tegelijkertijd, waarmee je kunt voorkomen dat er een winnende combinatie ontstaat op een van de lijnen die je niet had geactiveerd. Probeer de 20 winlijnen tijdens freeplay uit, om zelf te ontdekken dat de Merry Fruits symbolen dan regelmatig op de juiste posities zullen verschijnen.

Wild en scatter symbolen

We willen nog even apart ingaan op de wild en scatter symbolen van de Merry Fruits gokkast, aangezien je daarmee op een bijzondere wijze een mooie prijs kunt winnen. Je zorgt er met de wild symbolen bijvoorbeeld voor dat deze zich naar andere symbolen kunnen transformeren, afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. De 7’s leveren op zichzelf een mooie winst op indien je er 3 of meer draait. Draai je er slechts 1, maar heb je bijvoorbeeld op die positie een watermeloen nodig om met de Merry Fruits symbolen een mooi bedrag te winnen? Dan zal de 7 daarin veranderen, zodat deze je toch helpt om te winnen.

Ook de scatter symbolen op de Merry Fruits spelen een bijzondere rol, aangezien je daarmee totaal niet gebonden bent aan de actieve winlijnen op dat moment. In plaats daarvan kun je deze overal op de rollen verzamelen, het maakt niet uit waar ze verschijnen. Indien je er minimaal 3 verzamelt kun je direct rekenen op een leuke winst. Slaag je erin 5 van de scatter symbolen van de Merry Fruits op de rollen te laten verschijnen? Dan kun je rekenen op de hoofdprijs en kun je afhankelijk van je inzet een enorm bedrag winnen.