Handleiding Merry Fruits

Winstmanieren

Op zoek naar een handleiding voor Merry Fruits, bijvoorbeeld om na te gaan op welke verschillende manieren je hier een mooi bedrag mee kunt winnen? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij, zodat je toe kunt werken naar een grote kans op winst. Uiteraard gaan we in de handleiding voor Merry Fruits in op het basisspel, maar we richten ons daarnaast op GAMBLE en de scatter symbolen. Er is geen bonusspel aanwezig op deze gokkast.Speel de Merry Fruits gokkast

De Merry Fruits is een relatief eenvoudige gokkast, die je al snel onder de knie zal hebben. Op het moment dat je het spel opent zie je een combinatie van 5 rollen en 3 rijen, zodat er 15 symbolen op het scherm staan. Je hebt de beschikking over maximaal 20 verschillende winlijnen, die zowel horizontaal als kriskras door het scherm lopen. Des te meer van de winlijnen je activeert, des te groter de kans dat je met het basisspel van de Merry Fruits gokkast voor een aantrekkelijke winst kunt zorgen.

Onder het overzicht van rollen en rijen zie je direct staan hoeveel tegoed je nog hebt (CREDIT) en met welk bedrag per draai je speelt (BET). Wil je het spel gewoon eens oefenen, aan de hand van de handleiding voor de Merry Fruits gokkast om de kast onder de knie te krijgen? Dan is het verstandig om een oefenspel te starten, een freeplay. Je krijgt dan €100 speltegoed. Maak gebruik van BET om je inzet per draai in te stellen, kies voor GAMBLE om je winsten te kunnen verdubbelen en druk op START om het spel van start te laten gaan.

GAMBLE om je winst te verdubbelen

De Amatic gokkasten bieden je met GAMBLE een interessante optie, die je kunt gebruiken om de winsten op de spellen sneller op te laten lopen. Je laat de Merry Fruits gokkast van start gaan door op START te drukken, de rollen komen dan automatisch in beweging. De rollen zullen ook vanzelf weer stoppen. Maak je een winst op een van de actieve winlijnen? Dan zal de winlijn oplichten en komt je winst automatisch bij de rest van je CREDIT in je account. Vervolgens kom je in een nieuw scherm, indien je de optie GAMBLE aan had staan.

Je hebt daar de mogelijkheid om te gokken met de winst die je zojuist hebt gemaakt, om deze verder te verhogen en ervoor te zorgen dat de bedragen op kunnen lopen. Het is aan jou de taak om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart uit het deck naar voren zal komen. Wil je nog niet teveel risico nemen met de winst die je zojuist maakte in het basisspel van de Merry Fruits gokkast? Dan kun je gebruik maken van HALF. Maak je een mooie winst, of wil je stoppen en terugkeren naar het basisspel? Kies dan voor COLLECT, zodat je het gewonnen bedrag mee kunt nemen.

Uitbetaling van scatters

Ten derde kun je op de Merry Fruits gokkast geld winnen door gebruik te maken van de scatters. Net als de wild symbolen vormt dit een aparte categorie, die op een relatief eenvoudige manier voor een aantrekkelijke winst kan zorgen. Dit heeft te maken met het feit dat de scatters overal op de rollen voor mogen komen, dit hoeft niet per se op de actieve winlijnen te zijn. Verzamel je minimaal 3 van de scatters op de Merry Fruits? Het gaat om de sterren met een vermomming, die ervoor zorgen dat je zomaar kunt rekenen op een leuk extraatje.

De wild symbolen zorgen ervoor dat je gemakkelijker naar een winst toe kunt werken, aangezien ze zich kunnen transformeren naar haast ieder ander symbool. Heb je op een van de winlijnen een wild symbool staan, terwijl je daar bijvoorbeeld een watermeloen nodig hebt? Dan zal de 7 veranderen in het symbool dat je nodig hebt, zodat je een mooie winst bij kunt schrijven. Wat dat betreft biedt de Merry Fruits gokkast een groot aantal verschillende manieren om een mooi bedrag te winnen, dus probeer de gokkast gewoon een keer uit en speel daarna desgewenst om echt geld.