Gokkasten

Ben je naast de Merry Fruits gokkast ook op zoek naar andere gokkasten die je kunt spelen, zodat je de mogelijkheid hebt om wat variatie in je spel aan te brengen? Wij hebben de Amatic gokkasten voor je gespeeld en er 3 geselecteerd, waarmee we ervoor zorgen dat je nieuwe spellen kunt leren kennen. Ook die gokkasten hebben een mooie vormgeving en zitten eenvoudig in elkaar. Je kunt gebruik maken van een freeplay om ze te leren kennen, of je winst op de Merry Fruits gebruiken om direct om echt geld te kunnen spelen.Baron Munchausen

Het is ten eerste de moeite waard om Baron Munchausen eens uit te proberen, dit is een gokkast die veel spelers waarderen. Het is een spel waarbij je bijvoorbeeld de beschikking hebt over een leuk bonusspel met Bonus Spins. Tijdens de bonus is er sprake van een bonus multiplier, waardoor de winsten sneller oplopen en je eerder tot een mooi bedrag kunt komen. Uiteraard is het de Lady Fragrantia die een belangrijke rol speelt, bijvoorbeeld in combinatie met de krokodillen. Het is echter de lady die de volledige middelste rol wild kan maken, waardoor je haast altijd tot een winnende combinatie komt.

Daarnaast is Baron Munchausen een interessante gokkast vanwege de geweldige kanonnen en andere elementen van het avontuur die je kunt gaan ontdekken. Het spel is er alleen voor de stoere spelers, het is van belang om stevig in je schoenen te staan om deze gokkasten te spelen. Je kunt het spel spelen op 5 rollen, met 10 of 20 winlijnen. Wat dat betreft bepaal je zelf hoeveel risico je neemt op de gokkast, zoals je dat ook op de Merry Fruits gokkast kunt doen om een grote kans op winst te maken.

Billy’s Gang

Een tweede gokkast van Amatic die we je van harte kunnen aanbevelen is Billy’s Gang. Je duikt daarmee terug in het verleden, in de jaren ’30 in Chigago, waarin de gangsters de dienst uitmaken. Het is Billy die een belangrijke rol speelt. Het is aan jou om te laten zien dat jij de man bent die binnen een dergelijke samenleving overeind kan blijven, door mooie bedragen te winnen op de gokkasten van Amatic. Zorg ervoor dat je op de 5 rollen 9 of 20 van de winlijnen actief maakt. Je kunt op die manier een grote kans maken op een mooi bedrag, of verder spelen met je verdiensten van de Merry Fruits gokkast.

Het unieke van de Billy’s Gang gokkast is dat je niet alleen de beschikking hebt over het basisspel, je kunt daarnaast rekenen op 25 free games. Tijdens de free games kun je proberen om de bank robbery bonus te verdienen. Uiteraard ligt er op die manier een grote zak met extra geld voor je klaar, waardoor het de moeite waard is om hiervoor goed je best te doen. Zorg ervoor dat je de Billy’s Gang en de andere gokkasten naast de Merry Fruits gokkast onder de knie krijgt, zodat je een ervaren speler bij Amatic wordt.

Bingo Party

Ten derde kun je meer ervaring opdoen op andere gokkasten door bijvoorbeeld Bingo Party te spelen. Dit is een spel dat bestaat uit 5 rollen, in combinatie met 9 winlijnen. Het aantal winlijnen zorgt ervoor dat je iedere draai als het ware 9x de kans hebt een mooi bedrag te winnen. Het is een van de bekende en populaire casino spellen, die Amatic heel subtiel in een modern jasje heeft weten te gieten.

Het unieke van de Bingo Party gokkast is dat je de beschikking hebt over 2 verschillende bonusspellen, bovenop het basisspel. Je hebt daar de mogelijkheid om mooie bedragen te winnen met bepaalde bingo ballen, of te voorspellen welke bingo nummers er zullen vallen. Wat dat betreft kun je er op verschillende manieren voor zorgen dat je de winst van de Merry Fruits gokkast of de andere Amatic gokkasten verder uit kunt breiden.

Zoek je naar wat meer afwisseling in je spel, of ben je na de Merry Fruits wel even toe aan wat anders? Probeer dan deze gokkasten uit, wij zorgen er daarmee graag voor dat je online de leukste spellen kunt spelen, waarmee je bovendien een mooi bedrag kunt verdienen.